Forside Babyen Aflast ryggen med en ringslynge

Aflast ryggen med en ringslynge

633
0
DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Alle kvinder (og mænd for den sags skyld), der har fået et barn, ved at det af mange grunde er hårdt. Det ikke bare det med den konstante opmærksomhed der kræves, den manglende søvn på grund af talrige opvågninger hver eneste dag.

Det er også de ubeskriveligt mange timer, hvor man går rundt med barnet på armen i et desperat forsøg på at få dem til at sove. Et lille barn kræver konstant opmærksomhed, og inden de kan sidde op, kravle osv, skal de bæres rundt til alting. Selvom et nyfødt barn ikke vejer meget mere end et par poser sukker, så bliver det alligevel en voldsom belastning for skuldre, arme og ryg i længden.

Slynger, vikler og bæreseler

Det kan være en rigtig god ide  at investere i en slynge eller en vikle, da dette udover at aflaste også kan betyde, at du får hænderne fri, og ikke er så begrænset, som hvis du skal rå rundt og bære på dit lille barn hele dagen.

Der findes et væld af forskellige typer af bæreseler, vikler og slynger, der kan hjælpe med at aflaste kroppen, og gøre det til en leg at bære rundt på det lille barn. Det er dog langt fra ligegyldigt hvilken slags du vælger, der er nemlig stor forskel på dem.

Du har naturligvis hørt at hud mod hud og nærhed er essentielt for dit barn, og derfor er en løsning som en ringslynge en rigtig god ide. Slyngen består af et langt stykke stof, der holdes af to ringe (deraf navnet). På den måde kan man bære barnet mod maven eller hoften, og kan bruges lige fra barnet er nyfødt. Det er især en god metode til helt små børn, hvor en bæresele kan blive mere anvendelig til lidt ældre og større børn. Du kan læse meget mere om ringslynger her.

De kan principielt bruges fra barnet nyfødt, men generelt anbefales det at man venter til barnet er i hvert fald en måned, inden man begynder at prøve sig med slynger og vikler, og at de ikke sidder så længe ad gangen i dem, i det første stykke tid.

Det kan være fristende at købe en brugt og dermed spare penge, det er dog ikke altid smart, da stoffet mister sin evne til at udvide sig med tiden, og derfor ikke tilpasser sig så godt efter barnet, som hvis stoffet er nyt.

EFTERLAD ET SVAR