Forside Børneværelset Beskyt børnene mod kemikalier

Beskyt børnene mod kemikalier

683
0
DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, at kemikalier ikke er godt for hverken os eller vores børn. Vi voksne har et ansvar overfor vores børn, da de ikke har den samme tilgang til kemikalier og bakterier, som os.

Børn smager på verden

Det er meget sjældent at børn nøjes med at se på verden og tingene, alting skal helst smages og ikke mindst røres. Netop derfor er det vigtigt at man beskytter dem mod giftige tilsætningsstoffer og kemikalier.

Miljø og fødevareministerieret har lavet en oversigt over tips til hvordan man kan holde børnene væk fra e giftige stoffer og på den måde beskytte dem.

Når man køber legetøj til de mindste skal man naturligvis holde sig fra plastik der inderholder ftalater og pvc, hvilket heldigvis er stort set alt, da der er kommet meget strenge restriktioner på dette i de senere år.

Vælg allergivenlige materialer

Tekstiler er noget af det, hvor bakterier og støvmider mm har gode forhold, og derfor noget af det, man skal være meget opmærksom på. Tæpper skal støvsuge ofte, hvis man ikke vælger at have afhøvlede gulve. Dyner og lagner er noget af det, der har meget kontakt med barnet og derfor også noget af det, man skal være meget opmærksom på.

Du kan med fordel vælge dyner og lignende der er lavet af det allergivenlige materiale kapok (Naturebaby.dk forhandler kapok)

Sørg for at lufte godt ud

Indeklimaet i vores hjem er blandt de helt store syndere, når det kommer til at at udvikle allergier. Luften slipper ikke længere automatisk ud fra vores huse, og samtidig kommer der flere og flere elektroniske apparater ind i vores huse.

Det betyder også, at der bliver mere og mere vigtigt at der bliver luftet ud, og at der kommer frisk luft ind.

EFTERLAD ET SVAR