Forside Babyen Børn og stråling fra mobiltelefonen: Er det så farligt?

Børn og stråling fra mobiltelefonen: Er det så farligt?

451
0
DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Stråling kan have konsekvenser for den gravide kvinde og barnet. Men hvor forsigtig skal du egentlig være? Det undersøger vi herunder.

Det har længe været kendt, at en mobiltelefon udsender potentielt skadelige signaler. Men hvor skadelige er de egentlig? Det kan du læse meget mere om i denne artikel. Så find popcornene frem, læn dig tilbage og nyd et par skønne minutter, hvor du med garanti bliver klogere på, hvordan du skal forholde dig til stråling fra mobiltelefonen og børn.

Stråling kan potentielt være farligt for et lille barn

Det er altså vigtigt at have den mobile stråling med i de overvejelser, du gør dig, når du skal til købe en ny mobiltelefon. Specielt når det kommer til børn og kvinder der er gravide. Vælg derfor en telefon, der ikke udsender så mange stråler. Ja, der er forskel på, hvor mange stråler mobilerne udsender.

Dog skal du også være opmærksom på, at der stadig er bred uenighed, omkring hvor farligt mobilstråling egentlig er. Dette kaldes også for SAR-værdi, og det kan være skadeligt for kroppen og hjernen, mener nogle, imens andre mener noget andet.

Videnskaben har endnu ikke kunne komme med et konkret svar

Således har videnskabsfolk altså aldrig været i stand til at foretage et forsøg, der endeligt har kunne påvise, at der vil ske skader på kroppen eller hjernen, når de stråler, mobilerne udsender, er tæt på kroppen.

Mobiltelefon til skolebørn med lav stråling er derfor en god idé at købe, fordi det kan være farligt, hvis man pludselig kan påvise, at der er tale om noget farligt, når mobiltelefonerne udsender stråler. Det vil ikke være godt, og derfor kan det være en god idé at helgardere sig. Også hvis kæresten er gravid eller noget helt andet.

Det er altid en rigtig god idé at tage sin forholdsregler, hvis man vil være på den sikre side. Husk, du kan aldrig være for forsigtig.

EFTERLAD ET SVAR