Forside Babyen Danske designere inden for børnemøbler vinder frem

Danske designere inden for børnemøbler vinder frem

632
0
DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Udlandet har de seneste år virkelig fået øjnene op for skandinavisk og især dansk design. Det er accelereret over de seneste år, hvor danske firmaer, specielt inden for børnemøbler, i høj grad er blevet gode til at brande og markedsføre sig selv på udenlandske markeder. New Nordic er det hotteste i udlandet, og dansk design har aldrig været i højere kurs, end det er i dag. Flere og flere designere inden for børnemøbel-verdenen har virkelig markeret sig på designscenen i løbet af de sidste par år – læs videre og lær mere om, hvilke designere der vinder frem inden for børnemøbler.

Dansk design – den nye guldalder?

Overordnet set er der noget helt perfekt over møbler i børnestørrelse. Samtidig er danske designvirksomheder med årene blevet ekstremt gode til at designe et udtryk, der er langt mere multikulturelt end i det klassiske danske design fra eksempelvis 1950’erne. Derfor har danske designvirksomheder nydt godt af det massive internationale fokus, der har været på det nordiske design, og de har formået at styrke dette i holdbare vækststrategier.

Bobles

Det er de færreste forældre, der ikke kender til de populære produkter fra Bobles. De har haft enorm succes i udlandet, og deres produkter sælges i dag i Danmark, resten af EU, USA og Kina, hvor de også er designbeskyttet. Børnemøblerne er multifunktionelle og har hjulpet børns motoriske udvikling til at være en leg for alle. Produkterne fås i et væld af forskellige farver, der passer til ethvert børneværelse.

By KlipKlap

Danske By KlipKlap har haft enorm succes i udlandet med deres smarte foldemadrasser, der kan bruges til et væld af forskellige formål. De er utrolig praktiske i et hjem, hvor der er brug for effektiv udnyttelse af pladsen. Deres produkter kan både bruges som tumlemadras, guldpude, seng eller sofa.

Oplev de mange fantastiske produkter fra Bobles og By KlipKlap, og gå på jagt efter de helt rette møbler og det helt rette interiør til børneværelset.

Børn og design

Det har i en årrække været svært at finde flotte ting til børneværelset – men sådan er det ikke længere. Der kommer hele tiden nye designere, som udvikler ting og møbler til børneværelset, som både har til formål at gøre indlæring nemmere, leg sjovere og skabe mulighed for personlige rum. Rigtig mange danske børnemøbeldesignere kommer frem i lyset, efter de selv har fået børn og derfor gerne vil tilbyde flotte og stilrene interiørprodukter. Dette er også en af grundene til, at dansk design inden for børnemøbel-verdenen er så utroligt populært – designerne drager fra egne erfaringer, der gør designet langt mere funktionelt end tidligere set.

Danmark er lig med design

Danmark har i rigtig mange år været særligt kendt for design – godt design! Når man i udlandet nævner dansk design, har det altid en klang af noget ekstra pænt og minimalistisk. I Danmark har vi også altid haft en designtradition, der værdsætter kvalitet rigtig højt, hvilket er noget, de i udlandet i høj grad er vilde med.

EFTERLAD ET SVAR