Forside Babyen Den perfekte dåbsgave

Den perfekte dåbsgave

478
0
DEL
Georg Jensen smykker

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skal du til barnedåb men er i tvivl om, hvad du skal købe af gave? Så er du ikke den eneste. Her er et par gaveidéer, som med garanti vil blive et hit – både hos barnet og hos forældrene.

Fastlæg budget og relation

Mulighederne er mange, når det kommer til den perfekte gave. Først og fremmest er det en god idé, at du beslutter dig for, hvad budgettet for gaven er og hvor tæt på du er på barnet. Når du ved det, er det lettere at gå i krig med at finde en gave. Hvis I er knap så tætte og budgettet ikke er så stort, er det altid en god idé at slå sig sammen med andre. På den måde kan I købe en større gave, og så er der naturligvis også flere, der kan komme med idéer til købet.

H.C. Andersens samlede værker

En klassiker at have med til barnedåben er H.C. Andersens samlede værker. Det er en fantastisk smuk bog at have stående på hylden, og så rummer den alle hans populære eventyr. Den inviterer til mange timers højtlæsning og samvær mellem barn og forældre. Derfor er det altid en god gaveidé.

Smykker

En anden klassiker at give til barnedåben er smykker. Det behøver ikke at være smykker, som barnet kan bruge lige nu, for det er de færreste i dåbsalderen, der gør det. Men idéen er at barnet har et smykke, der kan bruges, når han eller hun bliver ældre, som stammer fra barnedåben og derfor har en form for nostalgisk værdi. Der er mange producenter af flotte smykker i forskellige prisklasser. En klassiker er Georg Jensen, som er et anerkendt og eksklusivt mærke. Køb Georg Jensen smykker her.

Bestik, tallerkener og glas

Det er efterhånden også blevet populært at give flot baby-venligt bestik, tallerkener og glas i dåbsgave. Det er en god idé, fordi barnet får glæde af det så snart han eller hun begynder at spise selv. Det kan også være, at du har lyst til at give noget, som barnet kan få glæde af allerede nu. I så fald går man aldrig galt i byen med sjovt og spændende legetøj.

EFTERLAD ET SVAR