Forside Babyen Drop kemikalierne hvis du er gravid

Drop kemikalierne hvis du er gravid

762
0
DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når du bliver gravid, er der meget der ændrer sig, hvilket naturligvis siger sig selv. Din krop gennemgår en masse forandringer, og der vokser lige pludselig et liv inden i din krop, hvilket selvsagt betyder, at du skal være opmærksom på en lang række ting.

Det er ikke længere ligegyldigt hvad du spiser, da næring er uhyre vigtig for både dig og dit barn, det er slut med alkohol eller det skal i hvert fald være i meget begrænset mængder, da blot en lille smule alkohol i dit blod, er en langt større betydning for dit barn, end det er for dig. Det er selvsagt slut med tobak, hvis man er ryger, hvilket det bør være uanset om du er gravid eller ej.

Noget andet der kan være svært for mange kvinder under deres graviditet, er at de skal spare kraftigt eller endnu bedre helt droppe kemikalier, der findes i produkter til håret, parfumer, make-up og lignende.

Der er utrolig mange stoffer, der er mistænkt for at kunne skade fostre i deres udvikling, hvis man bruger dem for meget. Det skal med det samme siges, at det langt fra alle stofferne der er blevet bevist skadelige, men hvis der er den mindste risiko for at det kan være skadeligt, bør du naturligvis undgå disse.

Vælg økologiske produkter

Langt de fleste plejeprodukter, om det så er til huden eller håret er fyldt med kemikalier og skadende stoffer, men der findes naturligvis også alternativer til disse. Produkter der er økologiske og lavet uden skadelige stoffer.

Du skal stadig være varsom med hvad du bruger, selvom det er økologisk, men mærker som eksempelvis John Masters Organics er rigtig gode, da de ikke underholder nogen skadelige stoffer, og du derfor kan bruge disse med langt bedre samvittighed.

EFTERLAD ET SVAR