Forside Babyen Favoritleverandøren af børnetøj

Favoritleverandøren af børnetøj

684
0
DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Af en eller anden grund er børnetøj et af de områder, hvor virkelig mange små nystartede virksomheder forsøger sig. Mange må lukke, for kampen om kunderne er hård og priserne er for tiden i kundernes favør. Hører du til dem, der foretrækker en solid og blivende leverandør, der med garanti også er der til næste år, er Magasin et godt bud. Virksomheden hører til blandt de ældste og mest velrenommerede, men er samtidig et af de steder, der er helt i front med trends og tendenser. Læs med og bliv klogere på både butikken og udvalget af børnetøj.

Børnetøjsbranchen er meget omskiftelig

Børnetøj er en af de specialbrancher, hvor nye butikker, såvel fysiske butikker som netbutikker, næsten dagligt slår dørene op rundt om i landet. Hvorfor netop dette område er så eftertragtet er ikke helt let at gennemskue, men måske handler det om, at der er mange gode danske leverandører og at det er et område, som umiddelbart er let at komme i gang i med. Faktum er i hvert fald, at mange af de nystartede butikker er små enmandsvirksomheder uden forudgående erfaring med butiksdrift. Det kan måske også være en af årsagerne til, at så mange må dreje nøglen om efter kort tid.

Kendetegnende for de fleste af de små butikker er det ret begrænsede udvalg. Nogle specialiserer sig i bestemte mærker, andre i økologiske kvaliteter og atter andre i unisex-tøj eller andre nicheområder. De færreste kan dog tilbyde det store brede udvalg, og det er måske endnu en årsager til, at successen aldrig indfinder sig.

Magasin skiller sig ud fra mængden

Der findes en række specialbutikker med børneartikler som for eksempel Babysam, men her er der fokus børneudstyr i mere bred forstand, og udvalget af børnetøj har derfor sin naturlige begrænsning. Samme betragtninger kan man anlægge i forhold til de fleste større varehuse og supermarkeder, som ganske vist har et vist udvalg af børnetøj, men også skal dække familiens øvrige behov for alt fra plæneklippere til frosne grøntsager og computerspil.

I skærende kontrast til det meste af markedet i øvrigt står Magasin, som med et udvalg på omkring 5000 designs inden for baby- og børnetøj, fordelt på op mod 100 af de mest kendte mærker, vil kunne tilfredsstille selv den mest krævende forælder. Her finder du blandt andet mærker som Hummel, Bakito, ANGULUS og mange andre. Du finder også et stort udvalg af vintertøj, hvor blandt andet Reima er populært for tiden. Køb Reima flyverdragt på Magasin.dk, eller besøg en af de fysiske butikker, og få oplevelsen med.

Lidt historie fra Magasin

Det første Magasin-varehus så dagens lys helt tilbage 1868, og skiftede siden navn til Magasin du Nord i forbindelse med ekspansionen. Det heder kæden fortsat i dag, men de seks forretninger er i dag mest kendt som blot ”Magasin”. Gennem alle årene har der været stor fokus på kundeservice og oplevelsen i varehusene, og selv om de ikke står så meget ud fra mængden i dag, som tidligere, er et besøg stadig noget helt særligt. I dag er det selvfølgelig også muligt at handle online, og kundeservicen er stadig lige så høj som for næsten 200 år siden, hvis man skal tro de meget flotte og talrige anmeldelser på eksempelvis Trustpilot.

EFTERLAD ET SVAR