Forside Uncategorized Den første flyvetur med dit barn

Den første flyvetur med dit barn

633
0
DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når du læser med her, er der en god chance for at du har en ganske ung baby, og måske at det er jeres første sommer. I havde måske tænkt jer bare at være hjemme her i sommeren, men vejrudsigterne har muligvis fået jer på andre tanker, så nu overvejer i måske alligevel om i skal en tur sydpå.

Det grå vejr har dog ikke ligefrem betydet, at det vælter frem med billige rejser, tværtimod er de blevet dyrere, da der er mange der gerne vil af sted, men det er stadig muligt at billige rejser, hvis i eksempelvis er villige til at rejse fra en tysk lufthavn.

Gode råd til den første charterferie

I forbindelse med den første charterrejse med jeres baby eller barn, er der uden tvivl en masse spørgsmål, som i står med. For at rejse med et barn er bestemt ikke det samme som at tage på ferie to mennesker.

Det bedste råd skal med det samme lyde, at i ikke må tro at det bliver den samme ferie, som det bare var jer to der var på Kreta for et par år siden – det er på en anden præmisser nu, nemlig jeres barns, og det betyder, at det ikke er ren afslapning. Det skal dog ikke afskrække jer fra at tage af sted, for selvom det kan være hårdt, så er i sammen med jeres barn på en anden måde end i plejer, og det kan være en helt fantastisk uge eller uger, hvis i forbereder jer ordentligt.

Den frygtede flyvetur 

Der findes mange gode råd om hvordan man takler den første flyvetur, desværre findes der ikke en gylden løsning. Der er ikke nogen børn der er ens, og der er derfor også stor forskel på, hvordan børn håndtere det.

Det bedste du kan gøre som forældre, er ikke at være nervøs, selvom det lyder svært eller umuligt. Børn kan mærke, hvis du er nervøs og nervøsitet smitter, så hvis du er et nervevrag kan du næsten være sikker på, at dine børn bryder i gråd hurtigt.

Alt efter hvor gamle dine børn er, så snak om flyturen inden, snak om flyvemaskiner og hvor sjovt det bliver at skulle flyve. Et barn på 5 måneder vil næppe opfatte det, men er barnet nærmere et år, er det en anden sag.

Sørg for at have noget underholdning med, og overvej om det er pengene værd at booke de forreste sæder, hvor der er mere benplads osv. De 400-600 kroner kan være givet rigtigt godt ud.

 

EFTERLAD ET SVAR