Forside Babyen Forkæl dine børn trods et lavt budget

Forkæl dine børn trods et lavt budget

577
0
DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vil du gerne forkæle dine børn, behøver du ikke at tømme hele din opsparing. Forkælelse kan defineres på mange forskellige måder, men den vigtigste pointe er, at du skal gøre dine børn glade. Det kan naturligvis lade sig gøre trods et lavt budget – det gælder blot om at være kreativ.

Køb brugt legetøj på nettet

Dine børn er ikke synderligt interesseret i, om deres legetøj er nyt eller brugt, hvorfor det vil være fordelagtigt at købe brugt. Køber du brugt legetøj, kan du først og fremmest skåne din pengepung. Du kan tilmed skåne miljøet, fordi det er en skam at smide legetøj ud, som andre børn kan få glæde af.

Der kan efterhånden købes legetøj på rigtigt mange forskellige hjemmesider. Guloggratis.dk er en af de hjemmesider, hvor der bliver solgt, købt og byttet legetøj hver eneste dag. Vil du også gøre en god handel, så find legetøj på Guloggratis.dk.

Opsøg de mange gratis oplevelser

Gode og mindeværdige oplevelser behøver ikke at være dyre. Der findes rent faktisk mange gratis oplevelser, som er lige inden for rækkevidde. Nedenfor får du en række eksempler på omkostningsfrie oplevelser, som dine børn vil elske:

  • Besøg en lokal legeplads (du kan finde en liste over alle lokale legepladser på nettet)
  • Tag en tur i skoven og nyd den danske natur
  • Besøg et statsanerkendt museum (der findes mange museer med gratis adgang for børn og unge under 18 år)
  • Planlæg en dag på stranden (hvis vejret tillader det)
  • Gå ud og leg i sneen – byg en snemand eller iglo (hvis vejret tillader det)
  • Arrangér en filmaften

Du kan sikkert også komme i tanke om mange andre gratis oplevelser, som vil være værd at overveje. Ovenstående eksempler er desuden med til at understrege, at det ikke er alt, der koster penge. Det vigtigste er, at du giver dine børn nogle oplevelser, som de kan nyde og tænke tilbage på.

Tag en tur i svømmehallen

Det er både sjovt og sundt at tage en tur i svømmehallen, hvorfor du kan overveje det, hvis du gerne vil forkæle dine børn. Det er tilmed ikke noget, der koster en formue. Således risikerer du ikke at vælte dit privatbudget.

Hvad end du bor i en større eller mindre by, vil der helt sikkert være en svømmehal i nærheden af dig. Besøger I ofte den lokale svømmehal, kan I købe et klippekort, så I kan spare penge. Du kan lære dine børn at svømme, samtidig med at børnene kan have det sjovt med at plaske rundt i vandet. Der er altså garanti for en kvalitetsoplevelse, hvor der også er mulighed for nyttig læring.

EFTERLAD ET SVAR