Forside Generelt Hold styr med dine børns færden på internettet

Hold styr med dine børns færden på internettet

656
0
DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Alle der har børn, kender nok det med, at de gerne vil holde lidt øje med hvad de laver, når de er på nettet, ikke mindst fordi der er så mange på internettet, der ikke har reelle hensigter. Det kan være alt fra mails der prøver at lokke oplysninger omkring konto og dankort og det der er værre.

Har man børn der færdes på internettet alene, kan det derfor være en god ide at have lidt styr på hvad de laver, når de er online. Det kan også være, at du synes dine børn generelt bruger for meget tid foran skærmen. En af de måder, du kan styre dette på, er ved at bruge en Cujo Firewall, som du kan læse mere om her.

Med en Cujo firewall kan du eksempelvis netop styre hvor længe dine børn (eller dig selv for den sags skyld) kan være online, ligesom det er muligt at blokere for visse typer af hjemmesider, alt imens du er sikret mod hackerangreb og lignende. Det kan især være en god ide, hvis dine børn spiller mange spil online, da det ofte er sider, hvor ikke alt nødvendigvis er som det ser ud.

Hvis du vil tage overvågningen til det næste skridt, kan du altid følge med i hva der foregår på computeren via din mobiltelefon. Det er dog også et etisk spørgsmål, om  man synes man vil følge med i alt hvad ens børn foretager sig. Det er samme princip som videoovervågning.

Det der især er smart ved Cujo Firewall, er at den udover computer også beskytter eksempelvis tablets, der ofte er mindst lige så hyppigt brugt som computeren og i langt de fleste tilfælde, er det mest brugte blandt de mindste i familien.

EFTERLAD ET SVAR