Forside Generelt Overvejer du en au pair i hjemmet? Så husk forsikringen!

Overvejer du en au pair i hjemmet? Så husk forsikringen!

568
0
DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Selvom det ikke er den mest udbredte ting herhjemme, så er der familier, der vælger at have en au pair boende. Er det noget, du og din familie har interesse i at vide mere om, så er det væsentligt at nævne, at en au pair-forsikring er et lovkrav fra regeringens side. Læs mere om det her.

Begrebet au pair stammer fra Frankrig. Det er typisk en ung pige i 20’erne, som udfører forskelligt husarbejde, men især børnepasning, hos en familie i et fremmed land. Au pair’en får kost, logi og lommepenge af værtsfamilien og ikke mindst lærer hun en helt ny kultur at kende. Det har aldrig helt vundet fuldstændigt igennem i Danmark, men i mange andre lande gør man i langt højere grad brug af det som fx i England, hvor det i stedet for au pair kaldes ”nanny”.

Men det er ikke bare sådan lige at hive en ung pige fra syden til Danmark for at arbejde som au pair. Der er nemlig en lang liste af krav, der skal overholdes, før det kan lade sig gøre. Både for værtsfamilien og for au pair’en. Et af dem er, at der skal tegnes en au pair-forsikring. Denne forsikring dækker hjemtransporten i tilfælde af død, alvorlig sygdom eller anden ulykke. Derudover får du også en rejseforsikring gratis oveni prisen, så du kan tage din au pair med ud af landet, hvis I skal rejse som familie. Klik dig ind på www.globeaupairforsikring.dk for at læse mere.

Lad din au pair stå for shoppingen til ungerne

Når nu din au pair er blevet installeret godt i hjemmet og I er blevet fortrolige med hinanden, så er det måske nu, at du skal lade hende stå for shoppingen til børnene derhjemme. Hun kan endda gøre det imens, at børnene leger i haven og frokosten er ved at blive varmet i ovnen. Klik her og se alt det søde børnetøj fra MINI A TURE. Ved at klare bestillingen bag skærmen og vælge tøj til dit barn fra Magasin, kan du være sikker på, at der altid er nyt tøj klar i den rette størrelse. Imens du har travlt med jobbet, behøver du altså ikke bekymre dig om, at børnene hele tiden vokser ud af deres tøj og derfor har brug for nyt til garderoben. Med en au pair i hjemmet kan du slå rigtig mange fluer med ét smæk, og det er alle sammen ting, som vil lette din hverdag, så du kan bruge mere tid på at være sammen med dine børn og mindre tid på alle de praktiske gøremål. Hos Magasin kan du desuden få meget mere end børnetøj, så står du og mangler ting til fx boligen, madlavningen eller selvforkælelsen, så kan du finde det hele her.

EFTERLAD ET SVAR