Forside Barnet Print tegneskabeloner til barnet

Print tegneskabeloner til barnet

1863
0
DEL
print tegninger

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når børnene bliver omkring 3-4 år begynder de at interesserer sig for mange flere kreative ting. En ting som næsten alle børn kommer til i løbet af livet, er at tegne. Om de så senere bliver den store Jørgen Clevin er ikke til at sige, men det kan jo ske. I dette indlæg laver vi en guide til hvordan du nemt og enkelt kan printe dine egne skabeloner til dit barn. Læs med her.

I diverse børnebutikker har du mulighed for at købe tegne og malerbøger. Der findes mange forskellige motiver, og mange forskellige genre af bøger. Hvis du som mange andre synes at bøgerne kan være lidt for dyre, eller hvis du heller selv vil lave motiverne, som barnet kan tegne efter, er det mange muligheder for dette. Der findes mange steder på internettet, hvor du kan printe dine egne skabeloner. Du kan lave en malerbog med tegning er fra eventyr eller en malebog fyldt med cirkus tegninger, mulighederne er mange. Der findes hjemmesider hvor der er muligt at downloade hele pdf filer, hvor tegne og malerbøger er tilgængelige, gratis. Det kræver blot en god printer og masser blækpatroner.

Vær kreativ og spar penge på samme tid

Ligesom du spare penge på at finde motiverne selv, frem for at købe de færdige malerbøger, kan du også spare penge ved at tænke dig om når du printer. Både på papir og blæk patroner. Der findes nogle forskellige indstillinger som man bør indstille printeren til. Husk følgende:

  • Ændring af printerens udskriftkvalitet til “kladde” – så bruger du alt i blækpatronen og børnene bemærker næppe forskellen.
  • Har du overskydende kopier på arbejdet, så kan du blot printe tegninger på den anden side af papiret.
  • Udskrive to tegninger på papiret, ofte vil børnene blot finde de små detaljer mere udfordrende. Du skal altså ikke printe tegninger på begge sider af papiret, denne strategi egner sig nemlig kun til bløde farveblyanter.
  • Udskrive kopierne på arbejdet – mange firmaer ser stort på om vi printer lidt privat. Dog bør du tjekke med

EFTERLAD ET SVAR