Forside Uncategorized Spar penge på husholdningen, når der er kommet en lille ny

Spar penge på husholdningen, når der er kommet en lille ny

707
0
DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er forældrenes største glæde, når der er et nyt familiemedlem på vej. Der findes ingen ord for at beskrive lykken og den følelse man sidder med. Dog set fra det økonomiske perspektiv, så rykker det også på budgettet. Når der kommer en lille nyfødt i familien, opstår der mange nye udgifter, man ikke før har haft, og som overrasker mange når det endelig kommer til stykket. Derfor er det altid en god start og i mange tilfælde en nødvendighed, at kigge sine udgifter efter i sømmene og se, om der er nogle steder, man kan spare lidt i forhold til tidligere.

Det er de færreste, der har mod på alt for store ændringer i forbruget, når man gerne vil kunne fokusere fuldstændigt på den nyfødte, men med disse to simple fifs, kan I spare både tid og penge, uden at ændre levestandard.

Spar tid og penge på at handle online

En af de helt store udgifter på husholdningsbudgettet er selvfølgelig mad. Maden kan I ikke undvære, men I kan højst sandsynligt spise meget billigere, end I gør nu. Det positive er så, at der er kommet mange forskellige online udbydere, som I kan drage nytte af. Her kan I både spare en del penge men også tid. Et smart fif, når der er kommet en lille nu, er at begynde at bestille dagligvarer online fra for eksempel Nemlig.com. Mens I er på barsel, er I jo hjemme til at tage imod varerne, ligesom I slipper for at skulle ud at handle med barnevognen og risikere at vække den lille. Desuden kan I også finde rigtige mange forskellige opskrifter samt inspiration til hvad der kan laves til aftensmad, frokost og diverse familiesammenkomster.

Gode tilbud online

Gennem en årrække har netsupermarkederne har haft ry for at være dyrere end de fysiske supermarkeder, og det var noget som var forbehold dem som havde flere penge end gennemsnittet. Men dette er ikke længere virkeligheden, og i dag kan alle sammen drage nytte af online supermarkeder. For eksempel kan priserne hos Nemlig.com sagtens konkurrere med andre supermarkeder, og ligesom når du fysisk går ned og finder tilbud, kan du også gøre det online – faktisk er det endnu nemmere.  Det er lige til, nemt og hurtigt. På Nemlig.com har de nemlig ovenikøbet samlet alle tilbud på en side, så du nemt og hurtigt kan få et overblik og blive inspireret til madlavningen. Find gode tilbud her og få det hele leveret lige til døren, når det passer dig.

En anden fordel ved at handle online er, at du (i hvert fald et stykke ad vejen) slipper for impulskøb, og dermed vil der også være en betragtelig besparelse på jeres madbudget. Det er ingen hemmelighed, at størstedelen bruger lidt flere penge på impulskøb, når de er ude og handle. Så det er et godt alternativ til at ikke bruge penge på ting, som man i mange tilfælde ikke har brug for. 

Få tjek på strømmen

Et andet sted i husholdningsbudgettet, hvor der virkelig kan være penge at spare, er på elregningen. De fleste af os betaler bare den halvårlige regning, der dumper ned i postkassen, uden at overveje, om vi egentlig får mest muligt for vores penge. I virkeligheden er det dog ikke så svært at undersøge, for hos Gul Strøm kan I nemt finde ud af, om I betaler for meget for jeres el – og det gør I sikkert. Find elpriser her, hvor du også kan få bud på en billigere løsning for lige netop jer. Det er dumt at betale mere, når der findes forskellige alternativer til billigere strømløsninger.

EFTERLAD ET SVAR